Mama op Gevoel 
kindje met een megablaas

Wie zijn wij

Karin Boelhouwer

Karin Boelhouwer

Mama / gastvrouw in de horeca / blogger

Ik ben Karin, geboren op 22 maart 1995 in Rotterdam, en opgegroeid in een klein dorpje daar in de buurt. Ik kom uit een heel liefdevol gezin, met ouders die inmiddels 35 (!!) jaar getrouwd zijn, en 1 oudere zus: Vera. In 2012 begon ik een opleiding in de horeca. Hier hoorde een snuffelstage bij, en deze besloot ik te doen op een vakantiepark in Brabant. Hier leerde ik mijn vriend, Twan, kennen. Zodra mijn stage was afgerond, en ik terug moest naar Rotterdam, besloot ik dat dat niet langer meer mijn plek was. Ik wou terug naar Brabant, en terug naar Twan. Zo gezegd, zo gedaan. In 2013 pakte ik mijn koffers, en vertrok ik uit het ouderlijk huis.

Twan Gielen

Twan Gielen

Papa / medewerker distributie

Twan is wél een geboren en getogen Brabander, hij is op 10 augustus 1980 hier geboren. Hij is dus ietsjes ouder dan ikzelf, maar dat heeft ons nooit in de weg gestaan. Beiden werkzaam in de horeca, leefden we in een onregelmatig ritme. Voor wat gezelligheid in huis, hebben we een aantal katten in ons 'gezin' opgenomen. We hebben er veel gehad, maar ook al veel herplaatst. Nu hebben we er nog 2 in huis: Chip en Bubble.

Julan en Odin Gielen

Julan en Odin Gielen

Zoontjes

Inmiddels dragen wij niet alleen de titels "vriend/vriendin/kattenliefhebbers", maar gaan we dagelijks voornamelijk door het leven als "papa/mama". Zo worden we tenminste 368 keer per dag genoemd, door onze twee zoontjes: Julan, geboren op 10 februari 2019. En Odin, geboren op 24 april 2020. Sinds de zwangerschap van Julan, is Twan de horeca uit gegaan. Hij werkt nu fulltime in de distributie, en is hiermee de meest stabiele factor in ons gezin. Ikzelf ben nog wel in de horeca blijven hangen. Ik ben sinds 2016 werkzaam in een heel leuk restaurant in een mooi Brabants dorpje. Dit doe ik nog altijd voor 36 uur in de week.

Mijn blogs

Kindje met een megablaas

Mijn oudste zoontje Julan, is een kindje met een verhaal. In de zwangerschap werd bij hem een megablaas vastgesteld. Een heel ziekenhuistraject verder, heb ik veel geleerd over dit fenomeen. Wil je meer weten over wat een megablaas inhoud? Klik dan hier

Ben je benieuwd naar hoe ons verhaal begon, dan heb ik dat hier in een blog omschreven. Bij mijn persoonlijke blogs vind je nog veel meer over het traject, ook na de zwangerschap. En over ons gezin.  

E-mailen
Info
Instagram