Mama op Gevoel 
kindje met een megablaas


kindje met een megablaas

Over deze website

Een megablaas is iets wat vaak in de zwangerschap al voorkomt. Waarschijnlijk ben je dan ook op deze pagina terecht gekomen, doordat jij zelf een echo hebt gehad, in je eerste of tweede trimester, waarbij je te horen hebt gekregen dat je kindje een erg gevulde blaas heeft. Hier zijn natuurlijk heel veel verschillende gradaties in. Maar hoe groot of klein het ook is, de zorgen zijn wel aangewakkerd. Nu is jou waarschijnlijk verteld, dat het beter is dat je hier niet naar gaat zoeken op google. En dat is met een reden natuurlijk. Veel, zeg maar gerust 'bijna alles' wat je hier online over vind, is heel negatief en heeft een slechte afloop. Dat is heel verdrietig om te lezen, maar een megablaas die is geconstateerd in de zwangerschap, kan nog alle kanten op gaan.

Ik vertel je wat je te wachten staat in de zwangerschap

Een megablaas, wat nu?
 Maar ik ben natuurlijk niet alleen

Wie zijn wij

Hoi!! Ik ben Karin, en schrijf onder de naam 'Mama op Gevoel'. Ik ben momenteel 27 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend, Twan. En samen hebben we 2 kinderen: Julan en Odin. Wil je ons beter leren kennen?


Lees dan hier verder!

 

Kende je ons nog niet?

Hoe het allemaal is begonnen


In 2019 ben ik begonnen met bloggen op mamaplaats. Het verhaal van mijn zwangerschap, moest echt een podium krijgen. Ik heb in mijn zwangerschap veel opgezocht over de 'afwijking' van mijn zoontje, maar vond alleen veel negatieve verhalen. Het positieve moest ook een plekje krijgen op het wereldwijde web.
Ik heb het verhaal toen in 6 delen online gezet. Ik kan me voorstellen dat je deze nog niet hebt gelezen.
Als je benieuwd bent naar ons verhaal, heb ik de herziene versie hier nu ook in 1 (sorry, erg groot) deel op mijn eigen site gepubliceerd

 

Dat verhaal lees je hier


 
MAART 2022 

Mijn eigen website is online gegaan!

Welkom, welkom en nog eens welkom!
Met trots presenteer ik u: mijn domein!

Ik heb een aantal blogs geschreven via mamaplaats. Tijd om mijn vleugels uit te slaan. 'Mama op Gevoel' is en blijft mijn schrijversnaam, vandaar deze gelijknamige website.
Voor nu, voor al mijn trouwe lezers, staat er nog niet zo heel veel spannends online.
Mijn bestaande blogs van mamaplaats, heb ik nu geïmporteerd en enigszins aangepast. Maar dit is alleen maar een begin natuurlijk. Dit deel hoort bij het verhaal, van begin af aan. Dit is de basis, en nu?
Nu gaan we op weg naar heel veel nieuwe verhalen, gebeurtenissen en slap gezever. 
Houd ook vooral mijn instagram in de gaten, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe blogs! Tot snel!
Nieuw - Nieuw - Nieuw

 

28-04-2022
Het houd me allemaal flink bezig de laatste tijd. Sommige dingen zijn nou eenmaal broodnodig, andere dingen heel leuk. Mijn social media kanalen worden steeds gezelliger, en het schrijven van blogs en bijhouden van mijn website zijn een ware hobby geworden. Soms voelt het alsof ik er een extra baan bij heb, maar het voelt niet als verplichting. Er zijn ook dagen genoeg dat ik niet omkijk naar mijn website, maar alleen al het feit dat hij bestaat, is voor mij genoeg. Mijn verhaal wil ik graag delen...

 

Lees hier verderOp de homepagina vind je mijn nieuwste blog terug. Jouw blog binnenkort in de spotlight? Dat kan natuurlijk ook!!

Link naar jouw toekomstige pagina


E-mailen
Info
Instagram